Wysłany: Wto Lis 03, 2009 12:05 Problem z kontem e-mail w domenie
Mam wykupiona domene pereztrans.pl i nigdzie nie moge znalezc miejsca, zeby utworzyc poczte w mojej domenie. Przyklad: nazwa@pereztrans.pl
Dodam, ze uzywam home.pl
Prosze pomozcie
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 12:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
pakiet najtanszy, pewnie jest bez poczty. Nawet szukalem na home.pl zeby wykupic jeszcze raz sama poczte, ale wszystkie sa z koncowka home.pl, a kosztuja min 50zl
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
nie no tak to się nie da. Domena to tylko z gróbsza twój wpis w serwerach DNS. Aby mieć pocztę w tej domenie to trzeba gdzieś to postawić, tj serwer pocztowy Ewentualnie wykupić jak wspomniałeś i zrobi to za ciebie dostawca.
edit: ok, jest jeszcze jedna opcja. Ale nigdy tego nie robiłem więc nie wiem dokładnie jak to działa. Mianowicie poczta google dla korporacji. Chodzi o to że wykorzystujesz ich serwery i engine gmaila a masz to oparte na swojej nazwie domenowej.
Bylbym happy, bo jednak koncowka roverki.pl w mailu firmowym nie brzmi zachecajaco
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum