_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ja może dotrę Skodoverem, bo wczoraj udało mi się urwać wydech tuż za katem i Roverek stoi przed bramą pana Tomali i czeka do jutra do 7 rano.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ale nie skorzystałem z okazji ogłuchnięcia i wróciłem 60 km na sznurku, bo nie chciałem stracić dowodu.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Tomi jakby Ci sie udalo zabrac ze soba ten blaszany znaczek MG za 10zl to bylbym wdzieczny, bo mam fajny pomysl. Mozesz wziac nawet dwa jak masz.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
To był mój pierwszy raz na spocie - dzięki wszystkim za miłe przywitanie, porady i za nalepki (MaReK). Chyba trochę spięty byłem, ale następnym razem bardziej się zintegruję
Frekwencja była nawet spora, szkoda, że nie przyjechaliście z Agą. Późnym wieczorem, a w zasadzie wczesną nocą, nastąpiło (po długim planowaniu) masowe ruszenie na kebab na Jana Pawła. Wcześniej były szczegółowe oględziny auta kolegi Tricky. A pozatym standardowe rozmowy o wszystkim ze wszystkimi
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum