Potrzebnej informacji nie udało się znaleźć w Rave ani na forum.
W jaki sposób zdemontować plastikowe listwy/osłony na progach? Wiem, że są zamocowane z boku progu na jakieś zatrzaski, a od spodu na zatrzaski lub wkręty. Jednak nie udało mi się ich ruszyć w żaden kulturalny sposób, a nie chcę połamać elementów.
Dziękuję i pozdrawiam
Moriel
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 13, 2009 16:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
moriel, niedawno byl podobny temat, po odkreceniu wszystkich kolkow i srubek, nalezy delikatnie odchylic prog od strony nadkola i stukac az zejdzie ze spinek
A możesz pomóc mi znaleźć ten wątek, w którym było opisane? Bo szukałem kilkadziesiąt minut i niestety nic nie znalazłem.
Niestety twoja informacja nie pomaga mi rozwiązać kluczowego problemu - czy od strony podłogi są jakieś zatrzaski/spinki czy wkręty i jak się zabrać do ich wyciągnięcia.
od strony podłogi są takie kołki z wkręcanymi śubkami- wykręcasz śrubkę i wyciągasz kolek. do tego jeszcze śruby w nadkolach i potem wszystko przesuwasz do przodu
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum