15 listopada robimy spota o godz. 18:00 - 19:00 (to jeszcze do ustalenia)
Myśle ze racji wielu nowych osób które chcą wpaść na spota zrobimy go w standardowym miejscu tj. Na parkingu koło Magnolii (wiem walkie ja też juz mam dosyć tej miejscówy)
Może uda nam się zrobić całkiem sporego spota
ps: niestety mój R w dalszym ciągu jest "out" więc wpadne czymś innym
Magnolia ul. Legnicka 58 - trzeba objechać cały parking i mniej więcej przy boiskach do koszykówki będziemy.
Chętni wpisywać się na liste:
1. kzrr
2.
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Ostatnio zmieniony przez kzrr Czw Lis 12, 2009 21:08, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 20:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z tego co mi zumi powiedziało Magnolia Park to jest centrum handlowe tak?
tak Jak bedziesz wjeżdżała od Legnickiej, to musisz objechać całość i po drugiej stronie są boiska do kosza - tam znajdziesz Roverki ... natomiast jadąc od strony Estakady Gądów wjeżdżasz prawie bezpośrednio na miejsce spotkania
Jeśli mogę się wtrącić do ustaleń to dla mnie lepsza będzie 18 godzina, później mam jeszcze kawałek drogi do domku a nocka się kroi mojej lepszej połowie
Ale to tylko taka mała prośba
Wysłany: Pią Lis 13, 2009 09:10
hej
dopiszę się na listę, jednak będę wracał z podroży i wszystko zależy jak się ułoży na trasie.
w razie gdybym nie zdążył to czy mógłby ktoś dla mnie odebrać półkę od Pauli?
1. kzrr
2. Paula
3. aiwer
4. moll
5. emes
6. tommyyogi (na 80%) jak zdążę wrócić z gór
7. pietro 50/50
8. ...
w tym półroczu pracuję w każdy weekend...jak się jakoś wyrobię to wpadnę na chwilkę, nie wcześniej jednak jak ok 19.30-20.00; jak będziecie to fajnie jak nie to do następnego
1. kzrr (tramwajem albo parostatkiem)
2. Paula
3. aiwer
4. moll
5. emes
6. tommyyogi (na 80%) jak zdążę wrócić z gór
7. pietro 50/50
8. drlubicz (na 90%)
9. wieszczu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum