mówiłem wczoraj mojej Małej jak to oglądałem, że zapaleńcy z forum zaraz zaczną dochodzenie kto to, co to i dlaczego niczego nie przepuścicie. Dobrze, że R jest ogolnie mało bo by takich tematów było od zawalenia
A to raptem tylko zatrzymanie było pokazane bez całej reszty tj. rozmowy itd.
Zastanawiam sie czy na innych forach też jest takie poruszenie jak występują inne "gwiazdy"
Tak w ogóle to nie powinien być klub miłośników tylko maniaków marki Rover
Poniewaz dotyczy to samochodow marki Rover i MG, ktorych na Polskich drogach jest stosunkowo mniej niz innych marek kazde pojawienie sie w mediach aut tej marki rodzi potrzebe zakomunikowania o tym innym.
Czy na innych forach tak jest. Tak. Widzialem osobiscie na forum subaru, volvo i skody octavi te same przypadki co u nas.
I nie samo dochodzenie kto wystapil, badz czyj byl samochod jest wazne, tylko sam fakt spostrzezenia i rozpoznania marki w telewizji, fakt ze w malo przyzwoitych warunkach. Fajnie jakby zlapany sie ujawnil i opowiedzial co bylo dalej
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
widziałem w TV w powtórce.
A tak troche OT. Mam pytanie. Kiedyś w TVN Turbo w zakupie kontrolowanym byla 75-tka. ma ktoś może z Was to nagrane/wrzucone w neta?
widziałem w TV w powtórce.
A tak troche OT. Mam pytanie. Kiedyś w TVN Turbo w zakupie kontrolowanym byla 75-tka. ma ktoś może z Was to nagrane/wrzucone w neta?
Z tego co pamiętam, był o tym wpis na forum, to bohater odcinka nawet do niej nie wsiadł, i w końcu zdecydował się na jakąś Toyotę.
fajnie jakby ktoś ogarnął program o mechanicznym tuningu w pl.
jakby ludzie przedstawiali jak można tuningować jakiś samochód, co ile kosztuje, jak z dostępnością części jak szybko się zużywają i co dają
szpery, doloty, wydechy, chłodnice, mapowania itp.
od wzmocnienia fiata 126 p po zakładanie klatek i budowa a'la N-grupowych zabawek
drift, 1/4, kjsy, uliczne cichociemne kilery..
myślę, że amatorów zabaw z tak szerokiego spektrum byłoby sporo a i kilka firm tuningowych mogłoby się zareklamować
[ Dodano: Pią Gru 04, 2009 22:05 ]
zwykle jak pokazują dzieło tuningu to nic ciekawego z tego nie wynika. ktoś przyjezdza do firmy X. Daje furę, worek pieniędzy i efekt widzimy w programie oczywiście wizualny bo żadnych konkretnych danych też nie ma (typu masa, wykres z hamowni, realne przyspieszenia czy np. czasy na torze poznać albo chociaż rozecie wróbla) za to słuchamy 10 min o karbonowej masce, przyciemnianych szybach i lexus-lukowych lampach.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum