Wysłany: Wto Lis 24, 2009 19:08 [R75] PROBLEM Z HAŁASEM
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam mam taki oto problem z moim 75: przy 120 na godz zaczyna hałasować w środku. W kokpicie specyficzny hałas, jakby uszczelka w przedniej szybie lub podszybiu. Ściągnąłem podszybie, szukałem jakichkolwiek szpar czy braków i bez zmian. Proszę o pomoc
_________________ jogi831 a chciałem audi a6 a jest rover75
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 05, 2010 17:02, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 19:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
U mnie hałas występuje, ale powyżej 160km/h i to też nie zawsze. Jego źródłem jest łączenie uszczelki u góry szyby. W Jaan AutoGlass poradzili mi aby użyć silikonu aby to dokleić. Ale jakoś nie mam weny gdyż nie zbyt często przekraczam 160.
PS. Nie krzycz i używaj modułu do sprawdzania pisowni.
jogi831, nie pisz postów wielkimi literami. Tym razem edytowałam post za Ciebie, ale to wyjątkowo jedyny raz.
No i stanowczo HAŁAS
Poza tym, ja rozumiem, że internet rozleniwia, ale starajmy się pisać poprawną polszczyzną. Ma nam to ułatwić moduł sprawdzania pisowni. Ponadto wielka litera na początku zdania oraz kropki i przecinki również będą mile widziane.
_________________ Pozdrawiam Monika
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lis 24, 2009 19:45, w całości zmieniany 1 raz
U mnie natężenie jest zależne od siły i kierunku wiatru. Zrób eksperyment i zaklej taśmą klejącą miejsce które podejrzewasz. Jak ucichnie to masz odpowiedź.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum