Joa, ja juz w piatek chcialem zalozyc, ale jako kierowca seicento to mi nie wypada
BTW Bede na Bemowie, ale to chyba oczywiste.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Jestem podziebiony, a Violka sie stresuje ze nabawie sie grypy
Tak, podziębiony . Od trzech tygodni spać nie mogę, bo budzi mnie kaszlem! Zalewa codziennie chore gardło zimnym browarem, ogólnie nie dba o siebie, a jak jest już trochę lepiej to jedzie postać pół nocy na parkingu na Bemowie i znowu historia od nowa! Koniec! Jutro Marecki siedzi w domu! Musicie mi wybaczyć .
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Tak, podziębiony . Od trzech tygodni spać nie mogę, bo budzi mnie kaszlem! Zalewa codziennie chore gardło zimnym browarem, ogólnie nie dba o siebie, a jak jest już trochę lepiej to jedzie postać pół nocy na parkingu na Bemowie i znowu historia od nowa! Koniec! Jutro Marecki siedzi w domu! Musicie mi wybaczyć .
czyli jednak jest kara- za budzenie Violli kaszlem
Dziś o 7.30 zaczął mi się maraton pracowniczy, więc nie wiem czy na 100% dotrę. Pewnie z roboty wyjdę gdzieś ok. 22-23. Będę dzwonić. Jak będziecie to podjadę...
To pisałem ja - pracownik miesiąca
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
22.11-niedziela, dzień wyjątkowo spokojny, wolny od pracy, tylko...
ubezpieczenia mojego R brakuje
no szkoda, może przy następnej okazji mój eRRR bedzie gotów
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum