Wysłany: Pon Lis 30, 2009 19:42 [R100] Gdzie napompować zawieszenie?
Typ: SLi Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.1 Rok produkcji: wszystkie
Szukam namiaru na kogoś, kto napompuje zawieszenie w roverku 100 w okolicy trójmiasta i w rozsądnej cenie.
Czy 55cm od przedniego błotnika to już bardzo mało?
[ Dodano: Pon Lis 30, 2009 19:42 ]
Nikt już 100 nie jezdzi ?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lis 23, 2010 01:25, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 30, 2009 19:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kurcze znam czlowieka ktory jest w stanie to zrobic ale mieszka w kielcach
serwis w kobylce pod warszawa tez dalby rade i babice ale w trojmiescie nie mam pojecia
byla kiedys taka firma english center car sie nazywala ( nie babice ) ale nie wiem czy oni nadal funkcjonuja i czy robili takie rzeczy
byl tam kiedys taki czlowiek Michal Woyke ( mowa o tej firmie Ecars z trojmiasta, chyba gdynia ) mam jakis nr kiedys na pewno byl do niego 502571283 i jesczze jakis stacjonarny 58 3432241 wewn. 228
kurcze bedziez mial problem ze znalezieniem w okolicy bo wiem ze jest z tym duzy problem ale moze akurat znajdziesz kogos ja mam te pompe ale nie pojade bo za daleko mieszkasz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum