Wysłany: Sob Gru 05, 2009 14:48 [R200] Lakierowanie cena
Wiadomo ze cene ogolna podadza mi u lakiernika jak pojade sie zapytac alewoel poruszyc temat przed tym
Ogolem spotkalo mnie male nieszczescie, dziewczyna za kierownica i trach nieszczescie gotowe samochod odarty lekko od strony kierowcy blotnik i drzwi moze i to nawet dobrze bo myslalem o malowaniu calego auta a to mnie troche zmobilizowalo.
Teraz pytanie w jakich granicach cenowych miescilo by sie malowanie calego auta i jak ono wyglada czy u lakiernika wszystko wykladaja i malauja sam szkielet czy maluja tylko z zewnatrz
co polecacie
_________________ Maniak Roverków
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 14:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W Wielkopolsce od 150 do 200 zł za element policz sobie elementy to bedziesz wiedział ile czeba zapłacić za auto a demontaż np; uszczelek zderzaków zalezne co chcesz mieć malowane to przewaznie blacharz rozbiera a jesli auto nie pujdzie do blacharza to zawsze mozesz sam rozebrac podejrzewam ze lakiernik nie bedzie ci rozbieral i to zaden bo oni nie maja czasu na takie cos
_________________ Jeśli ci pomogłem kliknij pomógł
W Wielkopolsce od 150 do 200 zł za element policz sobie elementy to bedziesz wiedział ile czeba zapłacić za auto a demontaż np; uszczelek zderzaków zalezne co chcesz mieć malowane to przewaznie blacharz rozbiera a jesli auto nie pujdzie do blacharza to zawsze mozesz sam rozebrac podejrzewam ze lakiernik nie bedzie ci rozbieral i to zaden bo oni nie maja czasu na takie cos
Chcialbym wiedziec gdzie i co za partacz to robi??? W Poznaniu najtaniej znalazlem 350zl w lakierni z prawdziwego zdarzenia a nie u fachowaca z pistoletem z allegfro za kilkadziesiat zloty....
Koszt malowania całego samochodu to jakies 3tys licz... jeszcze zalezy czy malujesz tylko z wierzchu czy srodek i komore tez? a do tych co sie oglaszają za tanie pieniadze to nawet nie idz bo zaplacisz pozniej jeszcze raz komus innemu za poprawki
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
roverka mma w fabrycznym srebryn kolorze malowanie tyczyło by sie calego auta z wierzchu i tylko miejsca takie jak widoczne po otwarciu maski i bagaznika oraz progi widoczne po otwarciu drzwi oczywiscie w tym samym kolorze fabrycznym
droga sprawa też myślę nad malowaniem całego auta ale muszę dokupić jeszcze parę części które są mi niezbędne do końcowego efektu liczyć trzeba 3tys+ w twoim przypadku w moim wyjdzie to niestety troszkę więcej...
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
Heh ja mam szczęście bo ojciec lakiernik i brachol też więc na wiosne się przymierzamy do przemalowania całego samochodu. Wyjdzie mi tyle co za sam lakier czyli do 400zł sie zamkne
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Koszt malowania całego samochodu to jakies 3tys licz... jeszcze zalezy czy malujesz tylko z wierzchu czy srodek i komore tez? a do tych co sie oglaszają za tanie pieniadze to nawet nie idz bo zaplacisz pozniej jeszcze raz komus innemu za poprawki
dokladnie, jak robic cale auto to u kogos kto nie tylko sie na tym zna ale tez ma sprzet do takeij rooty, bo pozniej moze byc tylko wiecej problemow niz to warte...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum