Moja propozycja - Czwartek 20.03.2008 godz. 19 pod Hala Sportowa, lokalizacje chyba wszyscy znaja.
Fajnie było by ustawić sie na jakąś godzinę wczesniejsza, poznac i podjechac tam razem.
jesli sa jakies osoby zainteresowane prosilbym o kontakt na gg 2771776, poniewaz ostatnio nie mam glowy do internetu a gadulec jest caly czas wlaczony
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 14:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jeśli nie pojadę do Katowic to będę na paintballu w Poznaniu, a jeśli pojadę to się zobaczymy. Coś słabo te spoty w Łodzi działają
Ja z Zukovatym Łodzianie z krwi i kości ale w Poznaniu teraz...
hej ja tez będę około 30 w naszym "pięknym" mieście
30go to mamy paintball w Poznaniu.
Co do spotu to ja będę prawdopodobnie w LDZ w ten weekend moim sławetnym poldasem to można by się na kawke spotkać. Zajadę pewnie sobota południe a wyjazd niedziela przed obiadem.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
No więc może ja się określę tak na "tip-top", mnie odpowiada 24-go, godzina jak już wcześniej wspomniałem 13-14, bo ok. 16 będę już musiał zawijać, komuś odpowiada taki termin, aby się spotkać i pogadać o Roverkach, pooglądać nasze cuda?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum