Na forum jestem zarejestrowany od dwóch dni - przyszedł czas aby oficjalnie powitać szanowne grono użytkowników i sympatyków Roverków. Tydzień temu stałem się posiadaczem Rovera 416 Si w kolorze grafitowym. Swiezo sprowadzonym ze Szwajcarii Nie wymaga on wkładu finansowego - jestem zadowolony. Nie znam się za bardzo na tej marce ale mam nadzieję, że przy Waszej pomocy w najbliższym czasie się to zmieni.
Serdecznie Pozdrawiam!!
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 02, 2009 22:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witamy
skoro wwa to warto zajrzeć na spot coniedzielny -> temat w spotkania lokalne, dowiesz się dużo o marce, o swoim egz. i o wielu rzeczach, o których lepiej nie wiedzieć
no i klikaj linki z tematu -> "pożyteczna zabawa" jeśli masz chwilę żeby pomóc innym.
pozdro
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum