Wysłany: Wto Gru 08, 2009 16:08 DIY na wesoło - Czyli śledztwo w pogoni za figurką
Witam!
Chciał bym się pochwalić dziś moją pracą którą zrobiłem z powodów nudów i odwołania zajęć na studiach w dniu dzisiejszym
Wszystko zaczęło się od niewinnej chęci skończenia jednej ze spraw.
Pewnego dnia, późnym wieczorem, zawitał do pojego pokoju już zacnego wieku Oscyloskop Unitra, zwali go OS102.
Z początku wydawał się kompletnie roztargniony, w ogóle nie chciał jarzyć. Ale przyjąłem zlecenie i rozpocząłem śledztwo...
Po krótkim śledztwie znalazłem pobitą lampę, była w fatalnym stanie. Zastanawiałem się co mogło się stać, aż w końcu doszedłem do wniosku że musiał to ktoś zrobić!
Nie musiałem długo szukać i znalazłem winowajców, których ująłem na gorącym uczynku!
A tak na poważnie, chcę się pochwalić moją nową statuetką, którą zrobiłem dzisiejszego dnia
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 16:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum