Wysłany: Sob Gru 11, 2010 22:04
dzieju napisał/a:
Jakie gumki proponujecie na tlumik do mojego modelu ?
jeśli do pierwszego tłumika , to oryginalne są takie same jak do Freela. Do końcowego przychodzą też takie ,tylko bez osłony ( we Freelanderze też).
_________________ Andrzej
Pozdrawiam
hvil [Usunięty]
Wysłany: Sob Gru 11, 2010 22:34
jak sie urywaja to masz cos nie tak z ukladem, zgiety, gdzies moze spawany w nietrawnym miejscu, albo ktos element elastyczny zly dobral. u mnie sie urywaly bo wydech byl zly, koncowy tlumnik. wydech mam nadal ale podoginany, choc za nisko troche wystaje ale juz sie nie urywa.
Zakupilem je jak na foto widac w landstore.pl i sa rewelacyjne wczesniej kupowalem 2 razy zwykle oczka po 1.5zl. teraz jest ok .
Polecam expresowa wysylka .
[ Dodano: Sob Mar 12, 2011 17:57 ]
No i niestety panowie 3 Miesiace bylo ok dzis urwala sie jedna znowu !
Mam wrazenie ze mam zle zawieszony tlumik czy mogl bym prosic o foto pod spodem tlumika jak on idzie
Byc moze czgos brakuje i dlatego non stop obrywam gumki
Help
[ Dodano: Sob Mar 12, 2011 17:59 ]
hvil napisał/a:
jak sie urywaja to masz cos nie tak z ukladem, zgiety, gdzies moze spawany w nietrawnym miejscu, albo ktos element elastyczny zly dobral. u mnie sie urywaly bo wydech byl zly, koncowy tlumnik. wydech mam nadal ale podoginany, choc za nisko troche wystaje ale juz sie nie urywa.
CZY ZNAJDZIE sie foto tlumika takiego jak powinien byc moze ja tez mam jakis sztukowany
na mnie nie licz:) ja mam *(^*&%^ zamienni, i nie na obejmie koncowy tylko uszy na stałem wspawane do puchy:) tydzień temu z tym walczyłem bo mi gumki wytrzymały ino ucho odwaliło od puchy:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum