Witam,
Mam następujący problem od kilku dni mamy mróż a ja rano mam straszne problemy z otwarcie drzwi! Centraly otwiera lecz problem jest w fizycznym otwarciu / uchyleniu drzwi! Jak wiadomo Coupeta nie ma ramki w koło szyby tak jak maja 400 i 200. Problem tkwi w tym iż uszczelka zamarza i nie jestem w stanie otworzyć. Szarpie strasznie mocno aż mam wrazenie że szyba się ugina i boję sie że w końcu peknie!!!!!
ma ktoś na to sposób bądź jakąś radę bo męczy mnie skrobanie drzwi w koło kluczykiem.......
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 16, 2009 23:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Otworzyć to pikuś.Ja swoich(z wyjątkiem tych od kierowcy) nie mogę zamknąć czasami...
Ja moje od kierowcy jak przyszły te pierwsze przymrozki z 3 tyg temu otworzyłem, zamknąłem ale komuter stwierdził że one nadal są otwarte Dopiero jak przejechałem ok 20km i porządnie się w aucie nagrzało nagle się "zamknęły"
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Z domowych sposobów: bardzo tani i skuteczny jest krem glicerynowy do rąk. Osobiście stoowałem go we wszystkich posiadanych samochodach i nadal to robię. Kompletny brak przymarzania uszczelek do drzwi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum