Witam jestem swiezym posiadaczem roverka 45 w dieslu wersja z klima , przy zakupie nie sprawdzalem ogrzewania a z nim mam wlasnie problem , dmuchawa dziala , leci zimne i cieple powietrze nie dziala przelacznik od regulacji miejsca "dmuchania" tzn nie zaleznie w jakim polozeniu ustawie przelacznik to ciagle leci z glownego nawiewu , nawiewow bocznych i srodkowego na wysokosci kierownicy, nie dziala nawiew na szyby i nogi. Moje pytanie brzmi co powinienem posprawdzac i jak sie tam dostac ;-D
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 19:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Intuicja podpowiada, ze trzeba sie dobrac do pokretla "od tylu"
Wyglada to na problem z jakims ciegnem.
Pewnie ktos dokladniej zdiagnozuje problem, kto mial przyjemnosc grzebania za konsola..
Też mam Rovera 45 Diesel. Jak długo nagrzewa wam się samochód przy obecnych mrozach?
Ja wymieniłem filtr kabinowy, ale dalej mam problem z długim nagrzewaniem. Dodatkowo przy włączonej dmuchawie i ogrzewaniu zaparowują mi szybko szyby, a para od razu zamarza od środka. Ktoś wie jak sobie z tym radzić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum