kilka dni temu dokonałem wymiany przepływomierza w swoim roverku. w ten sam dzień zatankowałem też pełny bak paliwa, a także wymieniłem olej i wszystkie filtry. dziś zauważyłem,że autko na niskich obrotach pracuje nierówno i to niezależnie od biegu. wcześniej tego problemu nie było. dodam,że założyłem oryginalny przepływomierz Boscha. olej inny od tego co był poprzednio, choć też półsyntetyk. filtry filtron - panowie od oleju nie umieli znaleźć w katalogi jaki filtr powinni założyć do R25, więc założyli taki sam jak do R200, zakładając,że ten sam filtr powinien pasować do R25. co sądzicie, drodzy forumowicze, może być przyczyną nierównej pracy silnika?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 25, 2009 20:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak, co prawda olej dość młodzi chłopcy, ale nie bardzo wiem co by mogli spieprzyć. myślę,że to raczej wina przepływomierza. jutro go odłączę i zobaczę jak jest bez.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum