Wysłany: Sob Gru 26, 2009 18:27 [R 400 1,6 98/99r] elektryka drobne sprawy
czy ktos wie od czego jest przycisk z narysowanym lusterkiem i strzalka przy sterowaniu elektrycznym lusterek?mysle ze od chowania ich.lecz przycisk ten nie dziala wogole.
druga rzecza niesprawna jest to ze gdy montowalem radio zrobilem male zwarcie.przestalo mi dzialac podswietlanie zegarka.dodam ze bezpiecniki sa wszystkie dobre gdzie szukac? trzecia rzecz to od poczatku nie dzialalo mi podswietlanie wylacznika tylnej szyby.jak sie zabrac za rozebranie go?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 26, 2009 18:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zaczne od tylu...wylacznik podwazasz srubokretem delikatnie i powinien wyjsc..masz tam male zaroweczki w kolnierzach plastikowych, pewnie sa strzelone.
Co do zarowki zegarka....po prostu sprawdz czy Ci jej nie upalilo. Bezpiecznik nie daje gwarancji, ze strzeli od razu bez szkod...zarowki lubia sie upalac jak dostaja piki napieciowe
Kolego sprawdź jeszcze bezpieczniki pod maską. Co do przycisku - prawdopodobnie masz na myśli przycisk podgrzewania lusterek - rzecz z tego co mi wiadomo rzadko spotykana w 400 (zwykle podłączone do napięcia w stacyjce)
to jeszcze jedno pytanko.gdzie pod maska beda bezpieczniki?
co do przycisku to jest namalowane lusterko i na nim zawinieta strzalka.dodam ze lusterka recznie nie mozna zlozyc.
polofix, na 99% powinno się dać złożyć ręcznie tylko trzeba użyć troszkę siły
ten przycisk był montowany głównie w pierwszych modelach R400 i głównie w Hondzie dlatego dziwne że u Ciebie w takim roczniku jest
co do bezpieczników pod maską to są po stronie kierowcy na podszybiu nad pompką sprzęgła w plastikowej czarnej skrzyneczce
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum