Wysłany: Wto Gru 29, 2009 18:26 [R75] Drzwi problem
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam!!!
Klubowicze mam problem w R75 mianowicie tylne drzwi od zewnatrz sie nie chca otworzyc.Mialem tez wlaczona blokade zeby nie otworzyc od srodka.I przez to musialem wyciagnac jakos uszczelke i odpiac tapicerke w tedy udalo sie je od srodka otworzyci ale od zewnatrz dalej nic.Na forum wyczytalem ze to jakies ciegielko naprawdopodobniej.Wiecie gdzie je moge dostac??
A i teraz jeszcze nie moge wlozyc rygielka bo mi wypadl ma ktos jakas rade jak to wlozyc szybko
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 04, 2010 01:28, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 18:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 18:56
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=49698
Raczej nie cięgno tylko przymarzło, albo już brak smaru.
Klamka na pewno ostatnio chodziła ciężej?
Rygielek? Jeżeli chodzi o ten "cypek" co się chowa w tapicerkę jak zamykasz drzwi to musisz wcisnąć w taki zielony plastyk. Zdejmij matę wygłuszającą. Jest schowany za blachą drzwi. Plastyk ma otwór w środku i z boku aby ustalić pion. Przypasuj go w swoje miejsce i zobaczysz plastyk.
Appels to gdzie tym smarem smarowac trzeba cos rozkrecac czy nie???
[ Dodano: Wto Gru 29, 2009 19:38 ]
Spryskałem WD40. odciagnolem klamke i wpryskalem tam dosc sporo tego ale niec.Klamka chodzi lekutko ale nic to nie daje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum