Dziarka, i na 90 % się spotkamy jak będzie ten zlot większy w Limanowej co w zesłżym roku bo ja i kilku kolegów jezdzimy a pozatym zapraszamy do nas na spot jak Tomek już poiwedział
Dziękuje napewno skorzystam,natomiast co do tego zlotu to należałem do ETT ,miałem wcześniej Punto II ale jakođ sytuacja sie ze tak powiem "wykruszyła" z chłopakami ....
Można by było zrobić spocik w Sączu, bo mamy już wreszcie podziemny parking Myślę że idealnie nadawał by się na obecną aurę a z Limanowej nie daleko. Ale to tylko taka moja propozycja
labomob, mówisz o parkingu pod galerią "Sandecja" ? Jeżeli tak, to takie parkingi mają tę wadę, ze w niedziele są niemalże w 100% zajęte. Przerabialiśmy ten sam problem w Tarnowie na parkingu podziemnym pod nowo otwartą galeria "Tarnowia".
To nasz jedyny podziemny parking w metropolii wiem że w weekendy duży ruch i wszystkie większe parkingi są zajęte. Chciałem tylko dać pomysł na jakieś miejsce, może ktoś ma inne propozycje
Tomek wczoraj byłem z kumplami bo audi a6 klub polska mieli spot w naszej Galerii Tarnovia i powiem Ci że o dziwo o godzinie 18 było strasznie dużo miejsca nie to co ostatnio
Ja jestem za ,moze akurat bedzie troche miejsca , z tym ze osobiscie dopiero w przyszly weekend bede mogl
[ Dodano: Pią Sty 15, 2010 21:53 ]
Panowie i Panie bo weekend już sie zaczal,to jak organizujemy małe zapoznawce spotkanko na podziemiach Gelrii Sądeckiej?:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum