Na zyczenie dobrego zioma juz w innym gatunku muzycznym
Milego ogladania.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 03, 2010 12:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Montowalem go dzisiaj w nocy usypiajac, a jak rano z kumplem obejzelismy stwierdzilismy, ze bedzie czesc 2!
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Widze kolega profesjonalista, bo w kominiarce hehe. My sie rozpedzilismy do 70. Jest gdzies na YT jeszcze nasz filmik wlasnie na sankach i tez bylo 70. Najlepsze jest to, ze przy obu zabawach jezdzilismy przez hopki, ale na ww. filmiku tego nie montowalem, bo albo kamera walila w dach i nic nie bylo widac, albo w momencie kiedy kolega krzyczal o ja pier... klapa sie zamknela po hopce i tez zaslonila kamere. Tak czy siak bylo ciekawie, a kolega dzisiaj do mnie zadzwonil i powiedzial, ze jest chetny to powtorzyc bardziej hardkorowo, bo filmik kiepski wyszedl w porownaniu z tym co robilismy, bo dopiero pod koniec wpadlismy na pomysl, zeby umiescic kamere w aucie.
Najlepsze jest to, ze kolega mial na sobie ulubione biale buty G-Unit edition i nie zniszczyly sie po tej zabawie, a wrecz przeciwnie wyczyscily sie idealnie.
Wlasnie mi tez to sie najbardziej podoba. To jest pierwszy nakrecony filmik.
Mysle, ze z Was nikt nie pobije kolegi z R200 ciagnacego drugiego na linie i na szczupaka
No i chlopaki i dziewczyny z jaguara w warszawie;) Latem na sankach 90km/h w tunelu.
Jedyne na plus to ze mieli kaski
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
[ Dodano: Nie Sty 03, 2010 18:09 ]
Poza tym bedzie jeszcze vol.2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum