Wysłany: Pią Sty 08, 2010 16:16 [R200 1.6 97r] Nie chce odpalić
witam ostatnio mam problem z odpaleniem mojego Roverka.Sprawa zaczęła się tak.Miałem resztkę paliwa i jechałem na stacje go dotankować przejeżdżając przez garb nagle moje autko zgasło:( Myślę brak paliwa.Dzwonie do Brata jedziemy na stacje zalewamy paliwko a tu nic.Kręce i kręce a mój Roverek jak nie palił tak nie pali:( I co później zauważyłem zaczyna mi się zwara robić i wypierdziela mi bezpiecznik.Czy może byc tak że pompka paliwa się zatarła i od tego nie pali i robi się ta zwara???
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 16:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ile wlałeś paliwa?
Jeśłi wysuszyłeś bak to musisz wlać przynajmniej 15litrów paliwa!
Jeszcze jedno mi przyszło na myśl bo jeśli mówisz że stało się to na garbie to sprawdź czy czasem jakimś cudem nie zerwał sie przewód od pompy paliwa
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No właśnie za bardzo nie słyszę?Ale od czego by bezpieczniki wypierdzielały
[ Dodano: Pią Sty 08, 2010 16:38 ]
Zalałem jakieś 7 litrów wskazówka się fajnie podniosła i myślałem że to nie jest wina paliwa.
[ Dodano: Pią Sty 08, 2010 16:41 ]
Jeszcze jedno przychodzi mi na myśl.Miałem małą przygode na śniegu i lekko się w rowie zawiesiłem tyłem ale po tym zdarzeni przejechałem jeszcze jakies 400km.Czy to może mieć jakiś wpływ?
[ Dodano: Pią Sty 08, 2010 16:46 ]
jak pisałem dolej jeszcze 10litrów
po drugie idz z tyłu samochodu i nachyl sie i popatrz czy nie wisi ci tam czasem jakiś kabel na wysokości tylnej kanapy!
No i napisz który bezpiecznik wywala
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum