Wysłany: Sob Sty 23, 2010 12:31 [ R200 98r 1.4 16V ] pasek rozrządu jak to wyglada?
cha czyli to jakiej granicy mogę na nim jeżdzic? do 80 tys spokojnie bo pisze zeby zachowac 25% granice
[ Dodano: Sob Sty 23, 2010 12:01 ]
i co 100 tyś wymienia się zamienik czy orginalny pasek? bo słyszałem ze zamieniki krócej trzymają i własnie nie wiem czy to 100 tyś nie jest podane do paska który wyszedł wraz z autem z lini produkcyjnej co o tym sądzicie?
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 12:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ok ale jak ja miałem juz wymieniany przy 122 tys a teraz mam przejechane na kolejnym 53 tys to pasuje juz wymienić czy dociągnąc do 70 tyś spokojnie??:> prosze o odp
dzieki wielkie za odpowiedz tylko zastanawiam sie czy poprzedni własciciel włozył solidne zamieniki i wytrzyma te 70 tys ale dla bezpieczenistwa chyba wymienia przy 65 tys km zeby miec spokuj i nie załowac potem:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum