Mam problem dobrze znany mój roverek gaśnie po wiechaniu w kałuże. Problem pojawił się w listopadzie wtedy też skorzystałem z porad udzielanych na forum i wymieniłem:
-kopułke i palec rozdzielacza
-kable WN
-cewke
-swiece
problem znowu powrócił czy ma ktoś pomysł na rozwiązanie tego problemu ?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 10, 2010 17:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hitman, nie chodzi o wymianę cewki... ona jest po prostu w takim miejscu, że po wjechaniu w kałużę leje się tam fontanna wody z pod kół (co nie służy zbyt dobrze uzwojeniu) jak już wymieniałeś cewkę, to trzeba było ją zamontować w górnej części przedziału silnikowego, a nie na jej standardowym miejscu (nawet jak teraz ją przełożysz, to będzie lepiej )
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
ja podepnę się pod temat. przeniosłem tymczasowo (miesiąc) cewkę pod maskę ale nie wiem gdzie mam ją przymocować na stałe macie może jakies pomysły? póki co mam na opaskach przyczepioną do filtra paliwa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum