haha nie wiem dokladnie jaka to okolica (gdzies przy stoczni chyba) ale widac, ze kamerujacy wrecz czekali na okazje
PS 2 filmik, co ta fiesta sie wsliznela na czołówke to ja na miejscu kierowcy w fiesty, lekko skontrowal w prawo plus moment reczny po czym kontra w lewo plus reczny, moze bym ominal nadjezdzajacego z naprzeciwka
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To też jest dobre zastanawiam się tylko po co Ci ludzie wychodzili z aut ?
Jak po co? Przecież wyjdzie, nogą przytrzyma i auto zatrzyma. Ameryka kraj "supermanów"
faecd napisał/a:
ja na miejscu kierowcy w fiesty, lekko skontrowal w prawo plus moment reczny po czym kontra w lewo plus reczny, moze bym ominal nadjezdzajacego z naprzeciwka
Przecież to "dziewucha" była. Nie sądzę żeby 50% facetów dało radę a o kobietach nie mówię bo najczęściej to jednak włącza się panika i sztywnieją nogi i ręce.
Ostatnio zmieniony przez TomC Wto Sty 05, 2010 00:38, w całości zmieniany 1 raz
nie wiem dokladnie jaka to okolica (gdzies przy stoczni chyba)
to jest centrum. ul kusocińskiego, odcinek między dąbrowskiego, a sowińskiego (za IKFem)... dwa kroki od akademyków. Ja tam nie mam problemów, żeby podjechać...
dzisiaj ok 23 odśnieżyli
ale tego taksiarza co tam stał bokiem to za jądra bym... specjalnie się tak sqr... zły człowiek ustawił na wylocie...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
to jest centrum. ul kusocińskiego, odcinek między dąbrowskiego, a sowińskiego (za IKFem)... dwa kroki od akademyków. Ja tam nie mam problemów, żeby podjechać.
jak to dobrze, ze ja tamtedy nie jezdze
Do tego kamerka, żeby nie byłą wątpliwości . Chyba się jednak zemści, bo widać ewidentnie cel właściciela okulara. raz, może się zdarzyć, drugi, to już naginanie praw statystyki
Wystarczy sobie sprawdzić oglądając 2 filmik ile tam jest miejsca. Widać to dobrze jak "dziewucha" stuka " to białe" i koleś z kamerą schodząc filmuje okolicę. Koło tego białego budyneczku z krzaczkami pomiędzy kamienicą a blokiem jest miejsca na 2 autobusy. Widać to w 55s filmu. Typowa ustawka i czekanie na "frajera".
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
Do tego kamerka, żeby nie byłą wątpliwości . Chyba się jednak zemści, bo widać ewidentnie cel właściciela okulara. raz, może się zdarzyć, drugi, to już naginanie praw statystyki
inna sprawa, że tak na samym skrzyżowaniu to chyba nie wolno... chociaż może ostatnio coś się pozmieniało
TomC, ten biały budyneczek to kiosk, dalej prostopadle do pochyłej drogi jest droga dojazdowa do bloków z i tam normalnie ludzie parkują samochody...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
faecd, a to bys narecznowal, a nie lepiej lekko odpuscic ten hamulec i dopiero skrecac?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Perez, ale jakby to efektownie wygladalo przed tym kierowca bialego, bach w prawo potem bach w lewo i ominiety
hvil [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 02:28
panowie tutaj to poprostu żenada żeby o takiego stopnia doprowadzić nawierzchnie u was tam drogowcow powinni ca jaja na linie za wozem na ta droge przyciagnac coby sobie zobaczyli jakie drogi maja.
[ Dodano: Wto Sty 05, 2010 02:28 ]
hahaha jednak amerykanie to debile nobla dla kierowcow jak obamie;-) cob y zaczeli jezdzic lepiej:-) a laska jezdzaca na tylku wymiata:-) dop obejrzalem 3 filmik
Ujmujace sa te komentarze operatorow telefonu komorkowego
A co do taksiarza... moim zdaniem wina jest walacego, a nie stojacego.
On dostac moze mandat, za zaparkowanie w niedozolonym miejscu o ile
to bylo niedozwolone miejsce
"Ale go obili. A mogl jeszcze pojezdzic"
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
ja miałem taką sytuację przed sylwestrem. zjechałem z oblodzonej górki na piaskarkę, która stała na dole i dostałem 250PLN i 6pkt. policja orzekła moją winę, a sk...wiel z piaskarki w czasie mojego zjazdu był poza pojazdem. po bokach stały samochody a ja wjechałem centralnie w środek jak na sankach. nie piszcie o jakiejkolwiek możliwości manewru na lodzie (chyba, że z kolcami). czy myślicie, że w takim przypadku, gdy służby miejskie nie wywiązały się z doprowadzenia drogi do użytku lub zabezpieczenia (zablokowania) przed możliwymi kolizjami i ruchem, mogę się o jakieś odszkodowania od miasta ubiegać? proszę o poważne odpowiedzi
Gniecenie drzwi musialoby wygladac baaaardzo efektownie. Generlanie nie narzucilbys po lodzie auta w drugo strone
gosharp napisał/a:
nie piszcie o jakiejkolwiek możliwości manewru na lodzie (chyba, że z kolcami).
zapraszam do moich filmow na YT http://www.youtube.com/watch?v=QcLHaUmOEb8 mialem kolce metalowe na oponach i nie podjechalem pod gorke, ale za to zjezdzalem z tej gorki pozniej BMW i nie mialem zadnych problemow ze skrecaniem.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum