Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam , mam pytanko .. sprowadziłem auto z niemiec i jest cholernie brudne w środku , posiadam odkurzacz do prania tapicerki ale zastanawiam się jak prać ponieważ temperatura jest minusowa a nie mam ciepłego garażu:/ .. Nic nie stanie się jeśli wypiore , dobrze wciagne wode , wlacze ogrzewanie i zostawie odpalone auto z ogrzewaniem na max na kilka godzin ? Czy ma ktoś inną opcje? Dzięki zgóry.
ps.Nie wiedzialem gdzie moge umiescic taki temat jesli w zlym dziale prosze o przeniesienie tematu
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Lut 10, 2011 21:36, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 12:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 12:54
Ja radzę jednak poczekać z praniem do wiosny, wyciągnąć wtedy fotele i kanapę na zewnątrz, a po praniu suszyć długo. Teraz raczej nie uda Ci się wyciągnąć całej wilgoci z auta po takim myciu i będziesz miał duży problem z parującym wnętrzem. Ewentualnie wyciągnij fotele i kanapę i pranie oraz suszenie zrób w domu.
Krawieclks2, Nie lepiej podjechać do "czyścicieli" i zrobić to w odpowiednich warunkach. Cena pewnie nie jest duża. O tej porze roku ja bym nie brał się za pranie foteli.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum