Wysłany: Czw Sty 14, 2010 20:04 [R45/MG ZS] Brak ciepłego powietrza
Witam i sie zapytam co musze naprawic zeby bylo OK
A chodzi o to ze nie leci mi cieple powietrze z kratek zaznaczonych na czerwono co sie moglo popsuc ?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 20:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 20:28
Ja po przeczytaniu pytania wnioskuje, ze problem nie polega na mieszaniu sie cieplego powietrza z zimnym tylko na braku nadmuchu cieplego powietrza. Gdyby ten suwaczek pyl popsuty lub na niebieskiej strzalce to najwyzej mieszalo by troszke zimne i cieple.
Ostatnio zmieniony przez Lechos Czw Sty 14, 2010 20:30, w całości zmieniany 1 raz
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 20:30
TomC napisał/a:
Czyli się popsuł ten suwaczek. Zamyka lub otwiera on dopływ zimnego powietrza z zewnątrz niezależnie od ustawionego pokrętła od temperatury.
tzn ze bede musial rozebrac pol auta zeby sie do tego dostac ?
[ Dodano: Czw Sty 14, 2010 20:30 ]
Lechos napisał/a:
Ja po przeczytaniu pytania wnioskuje, ze problem nie polega na mieszaniu sie cieplego powietrza z zimnym tylko na braku nadmuchu cieplego powietrza. Gdyby ten suwaczek pyl popsuty lub na niebieskiej strzalce to najwyzej mieszalo by troszke zimnego do cieplego.
no wlasnie o to chodzi ze nie ma cieplego powietrza tylko zimne ciagle leci a z pozostalych kratek leci cieple probowialem roznych kombinacji z nadmuchem ale to nic nie zmienia
Ja mialem taki problem z moim roverkiem, ze mialem troche za malo plynu chlodniczego w obiegu i nie grzal mi go. Znajomy mechanik mowil, ze to wina nie otwierania sie drugiego obiegu na silniku czy cos takiego. Ale to mi zimne wtedy lecialo z kazdej kratki a nie jednej.
PS. Pozdrowienia dla Koszalina
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja mialem taki problem z moim roverkiem, ze mialem troche za malo plynu chlodniczego w obiegu i nie grzal mi go. Znajomy mechanik mowil, ze to wina nie otwierania sie drugiego obiegu na silniku czy cos takiego. Ale to mi zimne wtedy lecialo z kazdej kratki a nie jednej.
PS. Pozdrowienia dla Koszalina
to akurat nie to bo reszta jest OK tylko tu brak ciepla
PS dzieki moze kiedys jakis spocik bysmy zrobili ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum