Wysłany: Nie Sty 17, 2010 13:49 [R75] Przycisk pod sterowaniem szybami w drzwiach kierowcy?
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam. Zastanawiam się do czego jest przycisk pod sterowaniem szybami w drzwiach kierowcy. Jestem tutaj nowy, wątku podobnego nie znalazłem, zatem jeżeli się powtórzyłem to z góry przepraszam. Z góry dzięki za odpowiedz.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 02, 2010 00:43, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 13:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
pod sterowaniem blokuje szyby tylne że tylko ty nimi sterujesz, czy szybę pasażera też to nie pamiętam. Nad sterowaniem czasem ale bardzo rzadko bywa przycisk składania lusterek. Instrukcję obsługi sobie ściągnij
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
jesli masz na mysli taki przycisk maly na dole pod sterowaniem szyb to jest to blokada szyb tylnich tzn jesli to wlaczysz to z tylu nikt przyciskami do otwierania szyb ich nie otworzy:)
HA:D ale bajer. A mam jeszcze jedno pytanko jak otwieram auto z pilota to otwierają się wszystkie drzwi oprócz tylnych lewych patrząc na samochód od przodu, ale jak nadusze na ten guziczek otwierania drzwi w środku to od razu się otwierają. Szwab od którego go kupiłem próbował mi wytłumaczyć co to jest ale więcej się namachał niż ja zrozumiałem. Zastanawiam się czy idzie to jakoś wyłączyć. Blokadę rodzicielską niby wyłączyłem...
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 14:26
Leberson odpowiedz masz w 2 swoim poście założonym na ten temat.
hvil [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 14:48
Znaczit ze wam swiruja ustawienia komputerka od centralnych czy jak to ise zwie, bo powinien od kieorwcy najpierw a za drugim nacisnieciem reszte:-) myli i 3drzwi otwiera jako kierowcy a ostatnie jedne dop jak 3 pozostale mialby:-) ja sie na elektryce nie znam moze jest jakis sposob naprawy ale po mojemu kup se drugi w ktorym to dziala.
Znaczit ze wam swiruja ustawienia komputerka od centralnych
ustawienia nie świrują sa poprostu dwie opcje albo wszystkie naraz albo najpierw kierowca a potem reszta inne opcje to defekt
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
hvil [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 15:03
sie nie znam na elektryce;-) ale jakby se kupił drugi nie musiałby naprawiać ani dublować postow:-D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum