Wysłany: Czw Sty 14, 2010 21:46 Propozycja SPOTY Roverkowiczów z Legionowa i Okolic....
wijacie, chciałbym zaptroponować jakieś cotygodniowe spociki u nas na rynku miejskim, sporo osób jest z LWO w klubie stąd myśle że to spoko pomysł, chciałbym abyście się wypowiedzieli na ten temat, jak tak to można coś organizować
pozdawiam i oczywiście Roverkowicze z innych miast też mile widziani
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 21:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Toz to prawie jak warszawa
To jakby chciec robic spoty z podzialem na dzielnice
Cotygodniowe spoty roverkowiczow z Ochoty...
Kris_1987 zamiast kombinowac, podjechalbys na spot na Bemowie
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
A no wlasnie. Z czystego skapstwa i lenistwa nie chcesz przyjechac i probujesz
podzielic warszawskie i okolic spoty na takie, ktore beda sie odbywac
pod Twoim domem Wez przyklad z kolegi maniaq, albo pat28.
Ten ostatni jezdzi do nas z Ciechanowa
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
MaReK, ani skąpstwo ani lenistwo
po prostu myślałem, żeby jakiś dodatkowy termin zrobić, bo wiem że sporo osób z LWO się ujawniło teraz w klubie...
nie chcę też żeby to było pod moim domem (za mało miejsc parkingowych:P)
ADI-mistrzu też jeździ z Legionowa z tego co wiem.
Ja sięchyba w końcu pojawię na Bemowie w niedzielę.
Jeszcze nie wiem jak godzinowo bo do tej pory to było dla mnie zagadką, dokładnie gdzie, jak i o której godzinie
_________________ "Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych a zapominać o swoich" - Cyceron
MaReK, ...ja jestem za integracja.. jak pisalem lokalnie tak ,ale nie zamiast... ja jezdze zza l-wo i mimo "kartek na czas" uddaje mi sie czasami nie pic i wpasc na spocik
kris_1987, jestem jak najbardziej za
Ja jakoś nie mogę się zebrać żeby w końcu pojechać na Bemowo...Albo mi coś wypada w ten dzień albo zmęczony jestem po sobocie(czyt. kac )
W Legionowie jestem codziennie i prawie każdy weekend więc mi pasuje
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
integracja integracja, ja chciałem się dowiedzieć, czy ktoś wogóle będzie chętny na jakieś nasze lokalne spoty... to wszystko !
jak się jakas grupka zbierze to zarządze jakieś spotkanie
kris_1987, to sie zbierzcie w niedziele i razem przyedzcie na Bemowo!
ATSD, jak mieszkalem w Otwocku to z duza przyjemnoscia jezdzilem na spoty warszawskie mimo odleglosci.
dziadek173, ja wyjątkowo mam tą sobotę wolną, a nie wiem jak mi niedziela wyjdzie dlatego proponuję sobotę.
A jeśli jutro nic nie wyniknie to i w niedziele na bemowie możemy się spotkać
aha i godzinka 15 może być
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum