Poszukuje jednoznacznych informacji jakie paski na rozrząd i na pompę jakie rolki 2 napinające i jedna prowadząca. W hurtowniach znajdują jakieś dwa typy a ja nie potrafię określić prawidłowego oni też. Co wziąć nie drogiego ale markowego. Na koniec dodam iż poszukuję zacisku tylnego lewego kupiłem od hondy civic przekonany że będzie pasował ale sprzedawca wysłał mi prawy chociaż teraz po gabarytach wnioskuje że i tak by nie pasował gdyby wysłał właściwą stronę. Zacisk w moim MG jest Lucasa. Czy ktoś potrafi powiedzieć od czego jeszcze pasuje zacisk?
Dziękuje z góry za wszelkie podpowiedzi.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lut 23, 2010 23:00, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 21:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum