Wysłany: Pon Sty 25, 2010 21:30 [R200 99r.] Brak podnóżka
Witam serdecznie forumowiczów. Przeglądam forum odkąd zakupiłem roverka 200 99r. i ku mojemu zdziwieniu brak w nim jak w temacie "Podnóżka". Czy to jest normalne w tym modelu? Nawet fiat seicento ma imitacje a tu nic. Pomyślałem (składak, przekładka)?, auto sprowadzone z niemiec i kupione w komisie samochodowym. Szukałem na Allegro i nie znalazłem podnóżka do tego modelu. Nawet na forum nie znalazłem żadnej informacji na ten temat a jedyne zdjęcie jakie znalazłem to było na forum i był to rover 400 i on ma zamontowany podnóżek. Co koledzy mogą doradzić w tej sprawie.
Ostatnio zmieniony przez Brt Pon Sty 25, 2010 21:33, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 25, 2010 21:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 08:59
hmmmmm nie do końca oczekiwałem takiej odpowiedzi ale cuż nie można mieć wszystkiego co do blachy to w arkuszach sprzedają u mnie. Dziękuję za wszelką pomoc i zastanowię się na wiosnę co zamontować. pozdrawiam serdeczie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum