Wysłany: Nie Lut 28, 2010 11:03 [R200 1.4i 96r] Lakier KMN gdzie kupić ?
Witam , poszukuje lakieru KMN, Amaranth Mica obszukałem allegro i nie ma, szukałem tez na stronach sklepów z lakierami ale tez nic z tego. Czy może ktoś kupował ten lakier i jest w stanie mi powiedzieć jaki to koszt, lakier ten jest dość charakterystyczny,
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 11:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 11:05
Było milion razy o lakierach. Nie ma sensu kupować gotowego chyba, ze chcesz malować całe auto Kolor będzie różnił się od tego który masz na aucie. Najlepiej odkręcić klapkę i podjechać do jakiejś mieszalni tam Ci zrobią idealny albo prawie idealny odcień.
Masz rację było o lakierach ale nie chciał bym aby po pomalowaniu okazało się że element pomalowany nie mieni się z fioletu w niebieski jak reszta auta
Są na alegro gotowce w sprayu. I każdy lakiernik Ci dobierze. ja zawiożłem klapkę do pierwszej lepszej mieszalni lakierów. zostawilem a za godzinę miałem dobrany. nie mówiłem jaki kod ani jaki samochód. a przy odpiorze na klapce nakleili naklejkę ze to rover i kod lakieru bodajże HWA.
Oddawałem do lakiernika roverka w tym kolorze i nie było rzadnego problemu. Kolor jest taki jaki być powinien, a napewno lepszy niż ten jakim ktoś wcześniej malował. W cenie też nie było różnicy w porównaniu do normalnych lakierów. A na wiosne czeka mnie kolejne malowanie bo na masce bezbarwny odpada
Oddawałem do lakiernika roverka w tym kolorze i nie było rzadnego problemu. Kolor jest taki jaki być powinien, a napewno lepszy niż ten jakim ktoś wcześniej malował.
Hej, witam
Czy masz jakiś kod tego koloru, który ostatnio Ci dobrali? Też mam Roverka w tym kolorze i chciałbym, żeby za pierwszym razem dobrali dobry
Niestety lakiernik mi go nie podał. Jeszcze zerkne czy może na klapce od wlewu coś przykleił i jak będzie to Ci napiszę. Ale wydaje mi się że wystarczy pojechać z klapką i Ci dobiorą. Coś też lakiernik wspominał, że są 3 różne odcienie tego lakieru więc rzeczywiście trzeba uważać bo u mnie np. maska nie pasuje do reszty i dlatego na wiosne idzie do malowania. Ale jak oddasz roverka do lakiernika a nie "chłopa" co w stodole maluje to napewno sobie poradzą
Niestety lakiernik mi go nie podał. Jeszcze zerkne czy może na klapce od wlewu coś przykleił i jak będzie to Ci napiszę. Ale wydaje mi się że wystarczy pojechać z klapką i Ci dobiorą. Coś też lakiernik wspominał, że są 3 różne odcienie tego lakieru więc rzeczywiście trzeba uważać bo u mnie np. maska nie pasuje do reszty i dlatego na wiosne idzie do malowania. Ale jak oddasz roverka do lakiernika a nie "chłopa" co w stodole maluje to napewno sobie poradzą
Hej, dzięki za komentarz. Lakiernik polecany przez forumowicza, więc mam nadzieje, że nie będzie kichy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum