Wysłany: Czw Sty 21, 2010 08:22 [R220SDi] Co to za kable??
znalazłem w swoim samochodzie wiązki kabli które znajdują się pod fotelami są koloru czerwonego i czarnego i wygląda na to że są chyba podłączone do foteli a z drugiej strony są wtyczki i dżeki. Zupełnie nie mam pojęcia do czego one są. Czy ktoś w swoim roverku też znalazł coś takiego?? (kable wyglądają na nówki, chyba nigdy nie były do niczego podłączone)
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 21, 2010 08:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zrob foto jak to wyglada ale jak sama wtyczka lezy to cos nie tak jest i cos grzebane kolo poduszek jest. Moze jakis wypadkowiec sobie tobie przytrafił i ktos rezystor wlutował to będzie tez gasło SRS
wrzuce dzisiaj fotki tych kabli jak bede w domu bo teraz to w robocie siedze.
A wypadkowiec to to nie jest na pewno bo był sprawdzany
dokładnie jeszcze posprawdzam gdzie i jak dokładnie one tam są poprowadzone
Nie moge wrzucić fotek bo zgubiłem gdzieś kabel USB.
Ale sprawdzałem wszystko i kable które idą do pasów są w żółtej osłonie a te o które pytam są czerwone i czarne. zakończone nie są niczym po prostu goły drucik, wychodzą z pod wykładziny i zwinięte są luzem pod fotelem. Nie wydaje mi się że robione było jakieś audio bo nie jeździł tym autkiem jakiś młody człowiek. Najprędzej to będzie od zmieniarki jeżeli takowa była montowana w roverkach (ten z dżekiem już wiem z skąd jest. To była pozostałość po moim pierwszym audio nie wiem jak to się znalazło pod fotelem )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum