Moze mi ktoś pomoc i powiedzieć jakie zestawy mi trzeba z jakim numerem Tych gumowych nakładek na kurcz co sa na śrubach pływających od zacisku mi nie trzeba w tych zestawach bo mam nowe na tylnej osi.
Dziękuje
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 19:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ciezko powiedziec bo na stronie IC za duzy wybor Kupowalem do swojej mazdy tak 6-m-cy temu, ale nie bylo problemu z wyborem. Moze ci pomoze ze srednice tlokow z przodu masz -53.9mm, tyl -30.2mm. Sprawdzalem wedlug tego katalogu, jak do tej pody nigdy mnie nie zawiodl gdy potrzebowalem srednice tloka do roznych autek.
https://safe.brakeparts.co.uk/loadnew.html
Porownaj sredice w roznych modelach Rovera.Z przodu wszystkie sa takie same,nawrt w benzynowych wersjach. Wydaje mi sie ze te zestawy w IC sa wszystkie odpowiednie ,roznia sie cena i iloscia elementow w zestawie (patrz zdjecia w kat.IC) .Ja kupowalem to tylko uszczelniacze na tlok byly. Pozdr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum