Joa, dzięki za serię sms-ów w nocy Jak dzwoniliście i mi padła bateria, to coś mnie tknęło, żeby naładować i włączyć tel. dopiero rano Ja dopłynąłem do domu chwilę po 2-giej Thx za obszerną relację, ale nadal nie wiem o co chodziło z kablem od TV i ile odkurzaczy, czyich i komu sprzedał Ley
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Swoja droga gdzie sie widzimy? Na krytym czy do Bostonu idziemy? Moze spotkajmy sie na krytym i zobaczymy jakie warunki temperaturowe panuja... Potem najwyzej gdzies w cieolejsze miejsce sie przeniesiemy. OK?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja jak juz moglem jechac to sie dowiedzialem, ze sie rozjechaliscie juz
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
No jakoś duch w narodzie zginął tym razem.
Jednak jak jest tak zimno, to lepiej do Bostonu.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
maciej, bylem dzisiaj w PZU i najprawdopodobniej szybe tez zalicza
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum