Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam wszystkich, jestem w trakcie wymiany osłony przegubu zewnętrznego w moim rowerku, etap jest taki : mam wyjetą oske z piasty i tu mam problem jak zdjac przegub z oski , czy jest jakies zabezpieczenie ? i t d, jesli ktos to naprawiał to bardzo prosze o opis i porady by czegos nie uszkodzic, szukałem na forum ale konkretnego opisu nie znalazłem.SERDECZNE DZIEKI WSZYSTKIM CO MI POMOGĄ !!!!!!!!! , i tym co czytają- pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Lut 09, 2011 22:34, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 21:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zabezpieczeniem jest pierścień sprężynujący...
zabezpiecz ośkę przed wysunięciem ze skrzyni i stukaj młotkiem w korpus przegubu, musi zejść (acz lekko nie będzie...)
był z rok temu bardzo dokładny pis dotyczący R200 u Ciebie jest tak samo
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum