Witam ! Mam pytanko , gdzie dostać pompke paliwa ( ta na przewodzie paliwowym ) ? Bede wdzieczny o podpowiedz .... ps. pisałem do TOMIEGO ( nie otrzymałem odp.) w IC tez nic a z uzywki nie chce kupowac .
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 18:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 15:41
Rozumiem, że chodzi o gruszkę. Ja kupowałem w grudniu na Mycielskiego 20. Firma mieści się na przeciwko byłego U.S., w takim wysokim pawilonie, 4 piętro, na przeciwko schodów, pokój ZTCP 402 lub 404 (jest pomarańczowy szyld). Zapłaciłem 26zł. BTW, śmieszna obsługa - chinka/japonka, która gada tylko po angielsku i młody chłopak, który przekłada z PL na EN
[ Dodano: Sro Lut 03, 2010 15:41 ]
Znalazłem ich na Allegro, ale z racji siedziby w W-wie, podjechałem i kupiłem. Tu jest namiar http://allegro.pl/item837...mm_gruszka.html
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum