Witam.
Ze względu na to, że jutro (sobota) będę we wrocławiu chciałbym zapytac czy ktoś orientuje się gdzie we wrocławiu jest jakieś miejsce gdzie na przykład mają duzo roverow anglikow porozbieranych i wyprzedają je na częsci poniewaz potrzebuje chłodnice do swojego po zeszłotygodniowej kolizji.
_________________ Najlepszym dowodem na to, że w kosmosie istnieje inteligecja jest to, że się z nami nie kontaktują.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 12:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak,sklepik a raczej kramik w Lutyni jest dobrze zaopatrzony,kupiłem u nich tłok(jakiś specyficzny był,ale taki był potrzebny)2 pompki do spryskiwaczy, i pompe wspomagania.Wszystko w dobrym stanie i chodziło jak złoto(dopóki mi gosciu auta nie rozbebeszył R.I.P 214 Si,a taki był fajny!!!!!)Lutynia jest jak się jedzie na Środę Śląską(wyjazd na Legnicę),trzeba zaraz za lasem(chyba tam)w lewo skręcić,a kramik jest za kościołem(trza objechać).
O to pieknie by bylo emilanka jakbys mogla zapytac, jeszcze bardziej wdzieczny bylbym gdybys mogla mi dac znac na przyklad smsem na komorke (podam na pw) o dostepnosci tej czesci bo nie bede mial ze soba komputera we wroclawiu w sensie nie bede sie w aucie rozkladal z kompem.
[ Dodano: Pią Lut 05, 2010 13:48 ]
I oczywiscie w jakiej cenie
_________________ Najlepszym dowodem na to, że w kosmosie istnieje inteligecja jest to, że się z nami nie kontaktują.
Witam.
Ze względu na to, że jutro (sobota) będę we wrocławiu chciałbym zapytac czy ktoś orientuje się gdzie we wrocławiu jest jakieś miejsce gdzie na przykład mają duzo roverow anglikow porozbieranych i wyprzedają je na częsci poniewaz potrzebuje chłodnice do swojego po zeszłotygodniowej kolizji.
Pomógł: 25 razy Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 387 Skąd: Wrocław / Lubrza
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 20:52
to nie jest sklep, zajrzyj na stronę klubową i znajdziesz tam do chłopaków kontakt. Zadzwoń zapytaj, bo oni tam teraz rzadko są, myślę że jak będą mieli to jak się umówisz to przyjedzie
Jak jest kosciół w Lutyni(to jadąc od Wrocka za kosciołem,a jadąc do Wrocka przed kosciołem)to jest droga gruntowa i ona sobie idzie za kosciołem wzdłuz domów i tam na któryms płocie po lewej stronie jest kartka Rover-czesci,to tam:)ale goscie raczej mają czesci do 200 i 400,chyba ze cos sie juz zmienilo:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum