No nie wiem czy to tak dobrze Wiadomo ze pozadek musi byc , ale nie zawsze wiadomo czego szykac w "szukajce". Forum jest dla wszystkich, z wiedza techniczna lub bez i nie zawsze wiadomo co wpisac zeby cos znalezc . Moze przed zamknieciem podac link do podobnych tematow lub nakierowac czego szukac. U nas uszczelka pod glowica i jej usterki to jakis HGF ,klopoty z przepustnica moga bys pod haslem TPS itp. Wejdzcie na inne obce wam forum i sprobujcie cos znalezc . Mialem krotko audi 80 b4 z walnietym wtryskiem mechanicznym i zanim sie zorietowalem czy to k-jetronic czy ke-jetronic kod silnika NG i do tego dziwne nazwy sypane jak z rekawa przez "starych wyjadaczy forum" to troche mi to zajelo zeby to ogarnac, sciagnalem sobie oddzielna instrukcje jak to dziala dokladnie (bo myslalem ze wiem, ale nie wiedzialem ). Ktos bez wiedzy technicznej nie bedzie wiedzial czego szukac lub znajdzie tylko mala czesc tematow. Najpierw pomagajmy i zaraz potem zamykajmy. Pozdr.
Wg mnie wszystko można znaleźć w szuakajce. Wystarczą chęci i chwila poświęconego czasu...Większość tematów, które są zamykane przez adminów było wałkowane tyle razy, że trzeba być prawdziwym leniem żeby nie znależć
_________________ 'Mówią o mnie, że jestem wariat
ale ja to nieźle ogarniam...':P
czapaja, za to szukajac informacji na temat zamykania postow, trudno bedzie znalezc Twoja, ktora tak trafnie zatytulowales Wez cos dopisz do tego tematu. Posty - zamykanie, porzadki... bo samo posty znaczy wszystko
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
MaReK, wątpliwe jest żeby ktoś użył szukajki do sprawdzenia dlaczego posty są zamykane Zresztą Admin zawsze dopisuję coś w stylu "post był wałkowany milion razy...użyj szukajki", więc wiadomo dlaczego
_________________ 'Mówią o mnie, że jestem wariat
ale ja to nieźle ogarniam...':P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum