Witam
kupiłem uszczelniacze zaworowe (w InterCars) do silnika 20T2N czyli 2.0iTD, ale mechanik mówi że nie pasują, że potrzebne są "uszczelniacze z podkładkami", niestety w ofercie sklepów nie moge takich znaleźć, mechanik też jest bezradny.
Podobno średnica blaszki to 31mm, gdzie takie coś kupić?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 10:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A nie może oddać tych co nie pasują ? Wkońcu skoro sklep sprzedał złe to powinien zwrócić. Nie kupił bym części do auta w sklepie który nie pozwala ich zwrócić ( wiem ,że to sprzeczne z ustawą konsumencką - ale przecież nie z mojej winy złe mogą mi dać tylko z ich niewiedzy lub złych katalogów )
Sklep przyjmie spowrotem te uszczelniacze, ale chciałem się upewnić że nie wymienia się ich zostawiając stare podkładki. Pierwszy raz widze takie coś (podobnie jak głowicę z trzema świecami żarowymi).
Pomógł: 54 razy Dołączył: 23 Maj 2008 Posty: 942 Skąd: Zabierzów
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 19:07
Też zamawiałem w IC te uszczelniacze to mi dali do Hondy Jazz.
Ale w końcu kupiłem, nie pamiętam co to za firma ale coś koło 60 PLN za 8 sztuk.
Nawet zawory można dokupić razem z prowadnicami. 23 pln za wydech a 27 za dolot, prowadnice po 11 pln- w Accord Japan Cars Kraków, tak jako ciekawostka...
Jak sie kontaktować z tym TomaTeam? Już od tygodnia brak odpowiedzi na gg i email, dodzwonić się też nie można. Przesyłka miała być wysłana kurierem, już od kilku dni powinna być.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum