No faktycznie dotarłem do tematu, i widzę że już co nie którzy się znają . Jak z terminem, (powiem szczerze, że nie miałem jakoś sił czytać wszystkich postów) i czy są jeszcze jakieś wolne miejsca?
Jestem za. Lubin, Legnica - mi jest obojętne. Myślę, że jeszcze przynajmniej jeden roverkowicz również będzie zainteresowany --> MarcinRad. A więc jaki termin proponujecie?
To może wpadnij dziś na spot warszawski. CH Bemowo.
Co do miesca piszczie o swoich propozycjach. Napewno coś wybierzemy. Wrocław większe miasto ale też zobaczymy ile roverków mamy chętnych na Legnicę. W końcu wszyscy mamy środek lokomocji w postaci naszych bolidów , co pozwoli nam się przemieszczać.
Ja osobiście proponuję Legnicę bo prawie zewsząd blisko, ale może macie inne pomysły, np jakiś plener, gdzie będziemy mogli posmażyć kiełbaskę i takie tam. Nie musimy też zaraz wyjeżdżać na kilka dni - raczej jednodniowa impreza integracyjna.
Z tego co widzę koledzy z Wrocławia mają już jakieś tradycje wię może podepniemy się pod nich
Proponuję w weekend Jeżeli będzie ciepło, możemy przejechać się do Kiełczowa i zorganizować grilla, pierwszego w tym sezonie W ten sposób otworzymy sezon grillowych spotów we Wrocławiu, a właściwie w Kiełczowie. Myślę, że właściciele Sielskiej Zagrody będą zadowoleni
Emes, póki coś naskrobiesz, musze ustalić odwiedziny rodziców, jak coś to za 2 tygodnie, ok?
Oczywiście, ja też nie wiem, czy dam radę w przyszły weekend Chodziło mi tylko o to, żeby spot zorganizować w weekend. Ustalimy jeszcze dokładnie co i jak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum