mirwin, skoro sam sobie odpisałeś, że Dexron IID, ponadto było mnóstwo tematów o płynie do wspomagania, to po co zakładałeś ten temat?
1. Może ktoś ma swoje ciekawe wnioski na ten temat
2. Ta wyszukiwarka nie należy do inteligentnych i trzeba dożo przeczytać, chyba, że ja nie potrafię z niej korzystać
3. Pisałem Dexron IID, ale podobno jest on czerwony a u mnie nie przypomina takiego koloru
Zaglądałeś do środka, czy sugerujesz się kolorem, jaki przebija przez ścianki zbiorniczka?
Wyszukiwarka jest w porządku, czasem trzeba poświęcić chwilę, aby nauczyć się z niej korzystać. Tematy powielane wielokrotnie bynajmniej tego nie ułatwiają.
wcale nie pomyślałem o tym żeby wysępić punkty bo mi na tym nie zależy, ale myślę, że powinniśmy przestrzegać panujących tu zasad
P.S. ja byłem tak upominany więc i ja próbuję upominać. jeśli zgrzeszyłem to przepraszam
Pozdrawiam
rafal_13, to takie moje prywatne zdanie, że na forum wiele osób zbyt dużą wagę przywiązuje do tych tzw. "punktów pomógł". Jeśli ktoś Cię upominał, że nie dałeś, to chyba o nim nie najlepiej świadczy. Niektórzy traktują chyba ich zdobywanie jako jakąś dziwną konkurencję. W każdym razie dla mnie dużo więcej znaczy zwykłe "dziękuję", niż jakiś punkt, tym bardziej, że często dawane są one na wyrost. Z mojej strony koniec OT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum