Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 21:34 [R200] Proszę o pomoc w doborze CA
Witam, jestem od niedawna na forum, sledziłem troszku wątków jest ich masa, ale chciałbym sie jeszcze dowiedziec/skonsultowac z wami moje pseudo car audio, które zamierzam wymodzic...
A więc...
PRZÓD
zakupiłem głosniki firmy Hertz DCX 165 (za pozno przeczytałem zeby kupic zestaw odseparowany:() niewiem czy to bardzo zle ze je kupiłem? czekam opinie... czy wogóle zagraja dobrze...
TYŁ:
tu juz potrzebowałbym pomocy, gdyż moze naprawił bym swój bład i kupił odseparowane głosniczki na tył.. ewentualnie co mozecie porzadzic tak max do 300zł...
i jeszcze jest kwestia wzmacniacza... prosiłbym o kolejna dorade, moze byc uzywka tak do 200zł.... mam skrzynke Magnata "ze sredniej półki" mozna to tak nazwac, nie ma niewiadomo jakiej mocy ale mysle z epod wzmakiem da rade...
Proszę was o porady... hmm jeslij chodzi o mnie chciałbym zeby to grało dosc mocno a zarazem czysto, zajmuje sie produkcja muzyki Elektronicznej (graja mnie prawie wszystkie klubny w polsce) takze mam abrdzo czułe ucho...
Ehh opisałem sie... Mam nadzieje ze jasno... CZekam na opinie:) pozdrówki;*
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 21:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
PRZÓD
zakupiłem głosniki firmy Hertz DCX 165 (za pozno przeczytałem zeby kupic zestaw odseparowany:() niewiem czy to bardzo zle ze je kupiłem? czekam opinie... czy wogóle zagraja dobrze...
TYŁ:
tu juz potrzebowałbym pomocy, gdyż moze naprawił bym swój bład i kupił odseparowane głosniczki na tył.. ewentualnie co mozecie porzadzic tak max do 300zł...
Lepiej nie inwestowac w tyl, a przeznaczyć fundusze nie dobry przód i wygłuszenie. Jeżeli drzwi nie wygłuszysz, to czy kupisz głosniki za 150zł czy za 500zł to i tak nie zauwazysz różnicy.
_________________ Ludzie szybko jeżdżą, bo nie mają wyobraźni... Ja zapi**dalam, bo umiem
mam maty, to oczywista rzecz;) czekam co z tyłem zrobic... załozyłem dzis te hertze i jestem z nich zadowolony bez wzmaka daja rade, mysle ejszcze dokupic tweetery...
i uwierz ze tak czy siak zauwaze róznice;] bo to juz moje zboczeni prawie zawodowe.. muzyka....
tak mam magancika z takimi samymi parametrami, tylko ze starsz wersje jeszcze;) z tych starych jeszcze "dobrych" magnatów jezeli mozna tak pwoiedziec;)
bonus89, ten grill w Towim autku to kupiony czy sam robiłes?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum