Zamowilem dokladnie ten zestaw 2 dni temu, jeszcze nie przyszedl. Jak przyjdzie do dam znac czy dziala. Na angielskim forum pisali ze dziala z autkami po 2000r , zobaczymy. Pozdr.
Panowie to dziala Przynajmniej na mojej 45-tce z 2004r . Znalazlem i skasowalem sobie blad (wiem ze juz tej usterki dawno nie ma ,ale ta co byla w pamieci ma sens ) Pokazuje parametry czujnikow podczas pracy silnika itp. Niestety nic wiecej (mi tam wystarczy) . Pracuje na programie Scan Tool w niepelnej (darmowej) wersji, pelna dziala tylko z orginalnym urzadzeniem (dodatkowe wykresy gasficzne itp.) ktore jest niestety 4 razy drozsze. Tak czy inaczej czyta kody ,kasuje i pokazuje parametry z czujnikow ,przepustnicy itd. Jutro sprawdze na 25-tce z 2000r, zobaczymy. Pozdr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum