Wysłany: Czw Lut 25, 2010 21:31 [Rover 214 Si 97 5D] 2 pytania dotyczące części blacharskich
Witam
Mam dwa pytania:
Pierwsze już kiedyś na forum zadałem, ale niestety bez odpowiedzi. Poszukuję reperaturki tylny, prawy błotnik. Nigdzie nie znalazłem czegoś tekiego, także wstępnie wybrany blacharz po kilku telefonach rozłożył ręce... Rozumiem, że jedyna szansa to poszukać ćwiartki na jakiś szrotach itd? Może macie jakiś zaufanych sprzedawców, żeby się później nie okazało, że ta ćwiartka też pordzewiała...
Drugie pytanie to reperaturka progu. Jest coś takiego http://www.tomateam.pl/sk...nadwozie&c=1001 - pytanie, czy jest sens dać ponad 2 stówy, czy lepiej zdać się na blacharza, który 'coś' wymyśli, żeby całego progu nie wymieniać i zrujnować mi portfel.
Ostatnie pytanie tak na dokładkę - kolor auta mam 'zaj***sty' - jak to określił lakiernik 'KMN - Amaranth'. Ktoś może dobierał już kolor do takiego?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 21:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 21:54
co do części to tu masz nr: 601 424 697 a jeżeli chodzi o lakiernika to jedź a on sam dobierze za pomocą kompa lakier
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum