Wysłany: Sob Lut 27, 2010 10:32 [R25 2.0 iDT 2000] mieszek lewarka zmiany biegów
Koledzy, może orientujecie się jak zdjąć mieszek lewarka zmiany biegów. Nie mam pojęcia jak zdejmuje się tę srebrną ramkę na dole no i czy gałka jest przykręcona czy mocowana w inny sposób. Chciałbym wymienić mieszek na skórzany i taki problem powstał ?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 10:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mi się wydaję, że to trzeba odkręcić i ściągnąć całą środkową konsolę. 4 śrubki i trochę zatrzasków, tak jest przynajmniej w R200, w sumie to 15min roboty
Pomógł: 96 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 895 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 14:48
Markzo, dokładnie 2 zatrzaski a naprzeciwko 2 śrubki ale jak strącisz z zatrzasków to bez problemy wyciągniesz ramkę(drucik) z mieszkiem bynajmniej ja tak robiłem bo bez sensu jest ściągać cala konsole żeby oglądać co i jak
edit:
rozchodzi się o element nr 19 więc według mnie nie ma sensu rozbierać całek konsoli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum