Wysłany: Czw Lis 26, 2009 08:54 Niechaj Zielona Góra się obudzi...
No coż...
w ZG mało bardzo nas(tych zforumowalnych). spotów właściwie nie ma ale może coś zrobimy... chociaż raz w roku, co?
Liczę również na delegację z innych zakątków PL
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 08:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Temat założył mgr. xROnx z całym szacunkiem , ale może skoro Kraków jest tak daleko i raczej mało nas tam się wybiera, to może byśmy tako zrobnęli równoległego spota w Zielonce , tzn. AD. 05. 12 . 2009
hmmmm 5-6 oraz 12-13 nie ma nie w ZG jestem we Wro tak wiec odpadaja te dwa terminy. moze nastepny weekend czyli 19 lub 20.12? kto jest za palec do budki
rovero, kieby będizesz w ZG albo okolicach? widze że masz fajne autko...
a poza tym. to ponawiam propozycje spotu w ZG. proponuję rok 2034 15 kwietnia to będzie sobota...
liczę na to że będą już cyborgi i będzie je można kupić na allegro to sobie kupie poustawiam je sobie na parkingu pod Palmiarnią pokupuje Rovery(bo wtedy pewnie beda w cenie 300pln/szt)i zrobie spota...
... chyba generalnie ten pomysł jest bardziej realny niż każdy inny...
ok trzymam Cię za swoje. zrobiłem printscreena i wydrukowałem sobie. Mam dowód
rovero napisał/a:
Ja go znajde
spoko. wiem gdzie mieszka... możemy zrobić prowokacje
Viniu jeździ teraz Skodoroverem ale z tego co wiem to już poluje na Roverka jakiegoś
Plebiscyt mówisz. ale to musimy sobie jakąś nagrode ustalić bo liczyć to można jedynie na siebie. to co? jakie propozycje? ja proponuję nagroda za 1-wsze miejsce stanik zrobiony z włosów wielbłąda z zapięciem z przodu i z tyłu zrobionego ze skóry najbardziej zrzędliwej s**i na świecie, w kolorze złamanego czarnego z domieszką zapachu bzu połączonego z kozim bobkiem w kształcie penisa...
po uszy a może nawet po brwi... ale czy są one wyżej jak uszy to już nie wnikam bo nie chce mi się sprawdzać...
No kiedyś jechaliśmy po Stringa jak siedzieliśmy w słynnym już Kawonie... no i to było ze mną. Jechaliśmy też słynnym już punciakiem w kolorze... hmmm no wlasnie jak ten klor nazwac? niebiesko-zielony?
No chyba że byłeś u Stringa w innym terminie... to pewnie ze Skibą... ale co tam robiliście to już nie wnikam
We Wro bywam średnio co 2 tygodnie w weekendy
rovero napisał/a:
To wszyscy Cie tutaj samego zostawili?:P
Sam jak palec. Normalnie czuje się jak rodzynek... szkoda że nie lubię rodzynek... ale nie chce być dla siebie taki surowy
ho ho ho.... Rovero nam się objawił... co prawda troche spóźniony.. wigilia była dwa tygodnie temu, ale dobre i to
rovero napisał/a:
A Viniu? Co z nim?
Żyje żyje.. wstaje rano, robi przedziałek i ma fajrant
xROnx napisał/a:
Viniu jeździ teraz Skodoroverem ale z tego co wiem to już poluje na Roverka jakiegoś
I chyba dalej pojeździ Próbowałem 4 razy sprzedać na alledrogo i lipa.. A z ceną zszedłem już do poziomu gruntu... Więc chyba pozostanie jeszcze na sezon.. dwa...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum