ja sam się czaje od miesiąca na voyagera z czech , pojawia się w ogłoszeniach co jakiś czas i ciągle cena niższa , osobiście nie widzę żadnego ryzyka w zakupie z tego kraju , co do ceny to fakt że jest nieco niższa od krajowej
Ceny podobne, ale co rzuca sie w oczy, to fakt ze male przebiegi.
[ Dodano: Czw Mar 04, 2010 14:48 ]
drlubicz napisał/a:
voyagera z czech , pojawia się w ogłoszeniach co jakiś czas i ciągle cena niższa
slyszalem bardzo zle opinie o tych autach
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Poogladaj sobie przebiegi innych aut na Aukro, zazwyczaj Dieselki maja tylko ponad 200kkm
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
No właśnie - przeglądam już jakiś czas ogłoszenia - bo po tej zimie jednak roverka chyba sprzedam. Szkoda, trudno - ale potrzebuję czegoś "większego" - zapatruję się na jakiegoś SUV'a lub mini terenówkę. Patrzę za freelanderem rocznik powyżej 2003 bądź mercedesem ML320/270 diesel. I patrząc na te ceny średnio mercedesa z czech mogę ściągnąć o 20-30% taniej niż w polsce, a nawet ściągając z niemiec. Już szukają dla mnie w odpowiedniej cenie autka i wciąż wychodzi w czechach taniej.
Samochody w czechah zawsze były tańsze tylko nikt tym się nie interesował mieszkam tam od 15 lat i wiem co mowie opłaca się ściągać auta ale ale wszyscy jeżdżą do niemieć i Holandii, a opłaty, takie same z cleniem auta tylko tłumacza trzeba bardziej poszukać,
Z tlumaczeniem w Warszawie (jak dla mnie) nie powinno byc problemow.
dorotamax1, tez kiedys mieszkalem w Czechach. Potem po kilku latach od powrotu do Polski chodzilem na zajecia jezykowe do ambasady Czeskiej w Warszawie i mysle, ze najpierw tam bym udezyl szukajac przysieglego tlumacza. Poza tym napewno wujek google by znalazl.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum