Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Bez wyraźnego powodu zaczął mi się włączać alarm. Włącza się z różną częstotliwością, czasami co 5 minut, czasami co pół godziny, a czasami ma dłuższe przerwy. O co chodzi? Jakieś spięcie? Na dworze plucha, więc może tak. Pytanie gdzie.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Mar 14, 2011 23:35, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 16:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzięki, ale nie chodzi mi o to, że alarm się nie "uzbraja", tylko o to, że jest uzbrojony i uruchamia (wyje i mruga) się bez, żadnego powodu i to z różną częstotliwością. Zdarzyło się też, że uruchomił się zaraz po zamknięciu drzwi. A do ostatniego uruchomienia miałem ze 3 godziny spokoju. Sprawdziłem wszystkie krańcówki i wyglądają okey. Nie wiem co mam zrobić. Odpiąć na noc akumulator?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
może to jeszcze być wina czujników w klapie i masce...
to są dość niewygodne do sprawdzania kurduple...
możesz je odłączyć na jakiś czas, żeby sprawdzić, tylko że żeby się dostać do kostki tego od maski to trzeba zdjać zderzak
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum