Wysłany: Sro Mar 03, 2010 12:43 [R220] Problem z przednimi wycieraczkami
Witam,
mam problem z przednimi wycieraczkami, tzn. w trybie przerywanym zatrzymują mi się w połowie "drogi", dokładnie na wysokości moich oczu. Przeczytałem forum i wiem, że to standardowy problem w Roverkach. Teoretycznie wiem także jak to naprawić, gorzej z praktyką . Najzwyczajniej w świecie boję się za to zabrać. Boję się, że coś spieprzę i będę musiał wymieniać silniczki. I mam do was pytanie, czy ktoś naprawiał tą usterkę we Wrocławiu lub okolicach i może polecić jakiegoś fachowca? A może jest jeszcze jakiś obszerniejszy opis naprawy tej usterki niż ten dostępny pod adresem: http://roverki.pl/modules...ies=Technika#38
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 12:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 3 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 69 Skąd: Klęczany/Nowy Sącz
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 18:39
Opis w technicznym FAQ jest bardzo dokładny,była to pierwsza naprawiana przeze mnie usterka,po naprawie wytartych blaszek wycieraczki działają super. Blaszki-styki można dolutować lub wymienić ważne by miały właściwą długość. Ogólnie naprawa nie jest skomplikowana tylko trzeba na nią troszkę więcej czasu niż w opisie-odwagi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum