Wysłany: Sob Mar 06, 2010 12:53 [r414] czy sa inne odcienie koloru niebieskiego roverków?
witam
mam taki nieco nietypowe pytanie czy odnosne mojego koloru auta. mam do wymiany klape tylną w moim roverku i znalazlem taka niby identyczna jak moja (chodzi mi o kolor) ale nie jestem pewny czy to jest to samo : (moj numer lakieru JRJ)
i teraz mam takie pytanie do was czy sa jakies inne odcienie koloru niebieskiego roverków?? zdjecia na avatorze przedstawia moj kolor roverka prosze o pomoc bo nie wiem czy mam zamawiac któraś z tych klap.
Ostatnio zmieniony przez skorpio118 Sob Mar 06, 2010 13:10, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 12:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ten drugi wydaje mi się zbliżony. Jeśli facet ma jeszcze większą część tego auta, możesz go pewnie poprosić żeby sprawdził kolor na tabliczce znamionowej.
Ten drugi wydaje mi się zbliżony. Jeśli facet ma jeszcze większą część tego auta, możesz go pewnie poprosić żeby sprawdził kolor na tabliczce znamionowej.[/quote]
o to chodzi wlasnie ze ten gosc juz bude sprzedal i tylko zostalo to
A co jest z Twoją klapą nie tak? Pomalować zawsze możesz, u dobrego lakiernika elegancko dobiorą Ci kolor.
na samym dole jest lekko wgięta i trzeba ja pod szpachlować i u góry schodzi lakier bo już wcześniej ktoś tam ja już malował ale tak pomalował ze schodzi bezbarwny lakier i muszę już coś z tym zrobić bo to brzydko wygląda i o tak sprawa wygląda myślałem ze dobiorę taka samą klapę ale teraz to już nie wiem co uczynić mam a jak dam do pomalowania to sie boje ze tak samo zrobi zle i zejdize ta farba i pieniadze wyzuce w bloto
Musisz sam zadecydować. Trudno powiedzieć na podstawie zdjęcia czy kolor jest dokładnie taki sam. Z lakiernikami też różnie bywa. Mój R miał malowany prawie cały jeden bok, minęły prawie 4 lata i nic się nie dzieje i różnicy w kolorze też nie widać.
Tamta klapa może również mieć taki sam kolor jak Twój, ale może być na przykład bardziej wyblaknięta od słońca.
Musisz sam zadecydować. Trudno powiedzieć na podstawie zdjęcia czy kolor jest dokładnie taki sam. Z lakiernikami też różnie bywa. Mój R miał malowany prawie cały jeden bok, minęły prawie 4 lata i nic się nie dzieje i różnicy w kolorze też nie widać.
Tamta klapa może również mieć taki sam kolor jak Twój, ale może być na przykład bardziej wyblaknięta od słońca.
wiem muszę sie przespać parę dni z tym fantem i cos zdecydować ale dzięki wielkie za informacje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum